Jahodové skleničky

Jahodové skleničky

4 ks

Smetanový krém

Mascarpone

250 g

Kondenzované mléko

2 lžíce

Smetana ke šlehání

100 ml

 

Postup:vyšlehejte Mascarpone, kondenzované mléko a smetanu do pevného krému. Krémem naplňte sáček s řezanou trubičkou.

Drobenková vrstva

Cookies nebo máslové sušenky

4 ks

Máslo

50 g

 

Postup: v mixéru spojte sušenky s rozpuštěným máslem. Připravte si čtyři skleničky. Nastříkejte na dno sklenek krém, posypte drobenkou, zase nastříkejte krém. Na krém dejte vrstvu jahod a granátového jablka.

Šlehačková náplň

Smetana ke šlehání 33%

250 g

Ztužovač do šlehačky Vitana

1 ks

Cukr moučka

20 g

 

Postup:šlehejte smetanu se ztužovačem. Před došleháním oslaďte cukrem. Šlehačku naplňte do sáčku s řezanou trubičkou. Nastříkejte pusinky na jahody. Šlehačku ozdobte ovocem.

Ovoce

Jahody čerstvé

500 g

Granátové jablko

1 ks