1 ks
Těsto na chlebíček

Mouka hladká+ mandlová mouka | 250 g + 95 g |
Máslo | 120 g |
Soda | 6 g (1 lžička) |
Cukr krupice | 150 g |
Vejce | 2 ks |
Bílá čokoláda rozpuštěná | 100 g |
Bílá čokoláda nasekaná | 50 g |
Lesní borůvky | 100 g |

Technologický postup: vyšlehejte povolené máslo s cukrem. Do vyšlehaného másla zašlehejte postupně vejce. Nakonec krátce zašlehejte rozpuštěnou bílou čokoládu. Ručně zamíchejte směs mouky, mandlové mouky, sody a bílé nasekané čokolády. Úplně ke konci a krátce do hmoty zamíchejte borůvky. Hmotu přendejte do vymazané formy a pečte na 160 °C 50 -60 minut.


Cukrová poleva
Citrónová šťáva | z ½ citrónu |
Cukr moučka | 130 g |
Technologický postup: citrónovou šťávu v misce krátce vyšlehejte s prosátým cukrem. Polotekutou polevu naneste na vychladlý chlebíček. Horní část posypejte borůvkami.

Dohotovení
Borůvky | 100 g |
