Perník s tvarohem a hruškou

Perník s tvarohem a hruškou

8 ks 

Perníkové těsto

Vejce 2 ks
Cukr krupice200 g
Mouka hladká160 g
Mouka polohrubá90 g
Olej 125 ml
Skořice mletá Vitana2 g
Vanilkový pudink1 ks
Mléko tekuté300 ml
Prášek do perníku1 ks

Technologický postup: mouky smíchejte se skořicí, práškem do perníku a vanilkovým pudinkem. Vejce vyšlehejte s cukrem krupicí. Do vyšlehaných vajec rušně zamíchejte mléko, sypkou směs a nakonec olej. Hmotu nalijte do vymazané a vysypané formy 26 cm. 

Tvarohová náplň

Vejce 2 ks
Tvaroh 1 ks
Rumový cukr Vitana2 ks

Technologický postup: tvaroh rozmíchejte s vejci a cukrem. Naplňte do sáčku. Do těsta nastříkejte pusinky tvarohu. Tvaroh částečně klesne do těsta.

Ovoce 

Hrušky střední4 ks

Technologický postup: hrušky očistěte a půlky nakrájejte na plátky. Každou půlku hrušky nechte pohromadě. Hrušky položte na těsto, váhou částečně klesnou do těsta. Perník pečte na 175 °C po dobu 55 minut.