15 ks
Těsto čokoládové
Máslo povolené | 180 g |
Mouka hladká | 340 g |
Kakao | 20 g |
Cukr moučka | 140 g |
Sůl | Špetka |
Mandlová moučka | 50 g |
Vejce velká | 1,5 ks |
Technologický postup: všechny suroviny spojte dohromady. Těsto vyválejte mezi dvěma pergameny. Vypíchejte kolečka 7 cm. Kolečka dejte chladit do lednice. Pečte na 160 °C po dobu 15 -20 minut.

Karamelová ganache
Smetana | 224 g |
Glukózový sirup | 120 g |
Invertní cukr | 60 g |
Cukr krupice | 224 g |
Mléčná čokoláda rozpuštěná | 224 g |
Kakaové máslo | 30 g |
Máslo | 120 g |
Technologický postup: přiveďte k varu smetanu, glukózu, invertní cukr. Cukr krupici utavte do světlé barvy, přilijte směs smetany. Horkou tekutinu přelijte přes čokoládu 35 °C. Pak přidejte máslo a vyšlehejte. Stříkejte 23 °C.
